Grundig jamstvo 5 godina - PARTUM zaštita

Registrirajte i aktivirajte svoje PROTECTO za ukupno 5 godina jamstva* na odabrane GRUNDIG uređaje

 

Ukupno pet godina zaštite na Grundig uređaje uz Protecto.

 

PROTECTO pokriva štete nastale nedostatkom materijala ili izvedbe po isteku garancije proizvođača.

Za Registraciju PROTECTO zaštite molimo popunite obrazac ili nazovite na telefon: 01-6382-664

Klikom na ikonu preuzmite kupon za prijavu u PDF formatu. Hvala.

Grundig jamstvo 5 godina - PARTUM jamstvo

 

Odaberite model
Serijski broj nalazi se na naljepnici unutar uređaja
Unesite datum izdavanja računa za kupljeni uređaj.
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 EUR
* Suglasan/na sam da se moji osobni podaci mogu prikupljati putem ove elektroničke platforme i koristiti od strane Partum usluge d.o.o. i njegovih podizvođača u svrhu registracije mojeg kupljenog uređaja, pružanja usluge servisa uređaja, kontaktiranja u svezi istoga i svih ostalih radnji koje su potrebne za ostvarenje prava u skladu sa važećim zakonom.
Kupac/davatelj podataka ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu za isto. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. Partum usluge d.o.o. će odmah (a najkasnije u roku od 30 dana) izvršiti brisanje svih podataka o kupcu/davatelju podataka i o istom izvijestiti kupca/davatelja podataka.

Toshiba akcija Indesit-Whirlpool akcija PROTECTO Samsung akcija PROTECTO Philips akcija PROTECTO TCL akcija PROTECTO LG akcija PROTECTO

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.


Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.