BOSCH garancija 5 godina - PARTUM garancijaBOSCH Registrirajte i aktivirajte svoje PROTECTO jamstvo za ukupno 5 godina garancije* na odabrane serije BOSCH aparata

 

Uz dvije godine tvorničkog garancije na Bosch aparate (*osim XXL modele hladnjaka te perilice i perilice-sušilice) poklanjamo Vam dodatne tri godine Protecto garancije. Za Vaš miran san i sigurnost.

 

PROTECTO garancija pokriva štete nastale nedostatkom materijala ili izvedbe po isteku garancije proizvođača.
Za Registraciju PROTECTO garancije molimo popunite obrazac ili nazovite na telefon: 01-7777-491

Napomena: registracija dodatnog PROTECTO garancije (produljenje garancije) ostvaruje se prijavom do trideset dana nakon kupnje u odabranim trgovinama! 

*uz dvije godine tvorničkog garancije, Bosch vam poklanja i 3 godine Protecto garancije

 

 

 

 

RadDatePicker
Open the calendar popup.
Upišite naziv trgovca


 EUR
* Suglasan/na sam da se moji osobni podaci mogu prikupljati putem ove elektroničke platforme i koristiti od strane Partum usluge d.o.o. i njegovih podizvođača u svrhu registracije mojeg kupljenog uređaja, pružanja usluge servisa uređaja, kontaktiranja u svezi istoga i svih ostalih radnji koje su potrebne za ostvarenje prava u skladu sa važećim zakonom.
Kupac/davatelj podataka ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu za isto. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. Partum usluge d.o.o. će odmah (a najkasnije u roku od 30 dana) izvršiti brisanje svih podataka o kupcu/davatelju podataka i o istom izvijestiti kupca/davatelja podataka.

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.


Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.