Dyson jamstvo 5 godina - PARTUM zaštita

Registrirajte odabrane modele Dyson kućanskih aparata kupljenih u periodu od 01.09. do 31.12.2022. u dućanima Tehno Mag te aktivirajte PROTECTO zaštitu za ukupno 5 godina jamstva*

PROTECTO pokriva štete nastale nedostatkom materijala ili izvedbe po isteku garancije proizvođača.

 

Za Registraciju PROTECTO zaštite molimo popunite obrazac ili nazovite na telefon: 01-6382-664

Molimo odaberite dućan gdje je kupljen proizvod
Tehno Mag
Odaberite model
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 EUR
* Suglasan/na sam da se moji osobni podaci mogu prikupljati putem ove elektroničke platforme i koristiti od strane Partum usluge d.o.o. i njegovih podizvođača u svrhu registracije mojeg kupljenog uređaja, pružanja usluge servisa uređaja, kontaktiranja u svezi istoga i svih ostalih radnji koje su potrebne za ostvarenje prava u skladu sa važećim zakonom.
Kupac/davatelj podataka ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu za isto. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. Partum usluge d.o.o. će odmah (a najkasnije u roku od 30 dana) izvršiti brisanje svih podataka o kupcu/davatelju podataka i o istom izvijestiti kupca/davatelja podataka.

Toshiba akcija Indesit-Whirlpool akcija PROTECTO Samsung akcija PROTECTO Philips akcija PROTECTO TCL akcija PROTECTO LG akcija PROTECTO

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.


Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.